Onze studenten aan het woord...

Crypto Universiteit is begonnen omdat het aanbod in Nederland te weinig impact maakt. Simpelweg, omdat er te weinig winstgevende traders opstaan in het traden van Crypto.

We zijn niet begonnen voor de YouTube-fame, sterker nog... We laten onze bewezen kennis spreken en niet onze mooie koppies.

We vinden het belangrijk dat, voordat je je reis als trader gaat starten, goed weet waar je aan begint.

Om een 100% transparant beeld te kunnen geven over onze diensten, dagen we je uit om de studenten zélf te vragen hoe zij ons aanbod vinden bevallen.
Geverifieerde reviews
Gebaseerd op 100+ reviews
5
98%
4
3
2
1
Bekijk onze reviews
Tja... Dat 98% een vijf-sterrenreview geeft, daar kan je sceptisch van worden. Daarom geven we wederom volledige openheid in zaken.

Check de geverifieerde reviews met de knoppen of vraag het een student zelf in de Discord community!

Vincent Houtmeyers

Oktober, 2023
Crypto Universiteit is mijn eerste betaalde cursus/community, hier heb ik beseft dat een échte bewezen strategie, niet gratis te vinden is op het internet.

De Crypto Universiteit cursus leert je alles van A tot Z hoe je moet traden. Ik heb nog nooit een cursus gezien die zo overzichtelijk en gedetailleerd is, maar tegelijk het toch op een simpele manier kan uitleggen.

Professor staat paraat om jou te helpen, en steekt duidelijk heel veel moeite in zijn studenten, en wil zijn studenten écht zien slagen. Iets wat heel zeldzaam is in deze business.

Om het even in perspectief te zetten hoe effectief Professor is in het opleren van zijn studenten: Ik hou me nu ongeveer 2 jaar bezig met traden, en zit enkele maanden in de Crypto Universiteit.

Deze maanden hebben mij meer kennis gegeven dan dat ik op eigen houtje vergaard heb op 2 jaar.

Even samengevat: De combinatie van de cursus en de community, voor het gevraagde bedrag, is een top deal!

Mocht je nog twijfels hebben, en bereid zijn om hard te werken voor je doelen, kom er vooral bij! Dan gaan we samen onze doelen behalen.

Mitchell van Wingerden

Mei, 2023
Sinds een aantal jaar bezig met beleggen en keek zo nu en dan wel eens wat filmpjes m.b.t. trading, omdat ik dat ook interessant vond.

Heb wel eens eerder een cursus aangeschaft (ik zal geen naam noemen, want ik vind verder dat dit andere kanaal ook hele toffe en leerzame content post), maar er werd nooit echt heel duidelijk en stapsgewijs verteld hoe je het nu precies te werk ging. Het was heel erg basic en algemeen.

Uiteindelijk eens een keer bij een video van CU terecht gekomen en de duidelijkheid van de 'gratis content' video's waren zo nice en fijn uitgelegd dat ik uiteindelijk heb besloten om de cursus aan te schaffen.

Jongens, iemand die nog twijfelt. Gewoon doen!

Het is zo fijn en duidelijk uitgelegd op de manier waarop wij hier traden. Oprecht precies wat ik zocht in een cursus. En als je vragen hebt, kun je ze altijd stellen in de community waar beginners maar ook de wat verder gevorderde traders zitten.

Je leert er van iedereen. Kortom: De cursus van CU is echt een aanrader!

Niels Warnaar

Mei, 2023
Ik kan je vertellen toen ik deze groep in kwam had ik weer het idee alsof ik het crypto traden opnieuw moest uitvinden.

Direct een lekkere klap voor het ego, gelukkig is dat sowieso iets wat ik met het traden links mag laten liggen.

Waanzinnig de kennis die circuleert in de groep, zowel van de Professor als de mede-studenten. Voor mij is de CU een waanzinnig leerschool en tegelijkertijd een stok achter de deur om een consistente winstgevende trader te gaan worden.

Inhoudelijk over de cursus ben ik zeer tevreden over de kennis en het realisme van de Professor. Daarbij vind ik het level structuur ingenieus bedacht, zo filter je op een natuurlijke wijze de studenten aan de hand van zijn of haar input.

Ondanks ik eerst sceptisch was, ben ik tot op heden zeer tevreden.

Nu ik deze review teruglees zou ik bijna denken dat ik betaald krijg om deze te schrijven, helaas is dit niet het geval... Even zonder dollen; wil je het traden echt serieus gaan nemen dan is dit de community waar je een onderdeel van wilt zijn.

De rest vs. Crypto Universiteit

Teveel keuzevrijeheid

Een te groot aantal variabelen bepalen de winsten en verliezen: waar ligt de fout nou exact aan? Onduidelijk en daardoor erg lastig.

Upsell
strategie

Verkoop 1: swingtraden. Weinig trades.
Verkoop 2: daytraden. Onduidelijk.
Verkoop 3: de community. Een andere strategie?

Te kleine
dataset

Om een strategie aan de studenten te kunnen leren, heb je zeker 1.000 trades nodig ter bevestiging. Dit ontbreekt in geheel Nederland.

VS.

Mechanische strategie

De Crypto Universiteit strategie is helder en concreet. De markstructuur is mechanisch en internationaal baanbrekend en uniek.

Alles inclusief
aanbod

We plukken je portemonnee niet leeg, maar bieden een dekkend pakket aan. Wil je na een jaar verlengen? Dan krijg je 52% korting.

Big data
strategie

We doen niet alsof onze strategie werkt, we laten het zien. De resultaten van ons én de studenten, die liegen niet.

Wil jij een winstgevende trader worden?

Gebouwd om full-time traders te maken
Algemene voorwaarden
© 2023 Crypto Highschool. Alle rechten voorbehouden.
Chat openen
1
💬 Stel gerust je vragen!
Scan de code
Hi, Professor hier! 👋
Kunnen we je helpen?